Γιατί να επιλέξω Διάστασις Πληροφορική;

     Επειδή ο ρόλος μας δεν σταματάει στο να εκπληρώσει το μηχανογραφικό σύστημα τον τυπικό του ρόλο. Η σωστή συνεργασία σημαίνει κέρδος για όλους. Το κόστος της μηχανογράφησης, πρέπει να γίνει επένδυση που θα ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές στην επιχείρησή σας.

 

Λίγα Λόγια για εμάς

Με συνεχή παρουσία στον χώρο της πληροφορικής από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι.

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα την ευθύνη της επιχείρησης σας στον τομέα της Πληροφορικής ή αν έχετε οργανωμένο τμήμα μπορούμε να συνεργασθούμε με τους ανθρώπους σας, για εξεύρεση της σωστής λύσης. Δουλειά μας είναι να αναλύουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε την αποδοτικότερη λύση για την επιχείρησή σας.

Η σωστή συνεργασία σημαίνει κέρδος για όλους. Το κόστος της μηχανογράφησης, πρέπει να γίνει επένδυση που θα ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές στην επιχείρησή σας.

Παρέχουμε ολοκληρωτική υποστήριξη, σε υλικό (Hardware), λογισμικό (Software), διαδικασίες ασφαλείας και ακεραιότητας δεδομένων (π.χ. Backup, anti-virus), δικτυώσεις τοπικές ή απομακρυσμένες και γενικά επικοινωνίες, στην εξεύρεση της καλύτερης λύσης για το κάθε πρόβλημα στην καλύτερη δυνατή σχέση κόστους – αξιοπιστίας, σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Ο ρόλος μας δεν σταματάει στο να εκπληρώσει το μηχανογραφικό σύστημα τον τυπικό του ρόλο, εκδίδοντας παραστατικά, λογιστικές αναφορές και όλα τα απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Όλα αυτά φροντίζουμε να λειτουργούν συνεχώς και σωστά, αλλά δεν σταματάμε εκεί. Πρέπει η κάθε επιχείρηση να μπορεί να γνωρίζει σε βάθος ουσιαστικές πληροφορίες ώστε να μπορεί να γνωρίζει την κερδοφορία της και όχι απλά τον τζίρο της, ειδικά στην σημερινή δύσκολη συγκυρία, να λάβει πραγματική γνώση από τα καταχωρημένα δεδομένα της υγείας της επιχείρησης και των δεδομένων που μπορούν να την βελτιώσουν .

Παρέχουμε τη δυνατότητα για ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πληροφόρηση, όχι απλά με τις σωστές εκτυπώσεις, αλλά με εξειδικευμένα εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας (B.I. ή M.I.S.), με τον πιο απλό και φιλικό τρόπο.

Έχοντας πείρα σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες, κάνουμε τα συστήματα να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Οι λέξεις «Αξιοπιστία», «Υπευθυνότητα» και «Αμεσότητα» δεν είναι άγνωστες σε εμάς. Ρωτήστε για αυτό τους πελάτες μας.

Γνωρίζουμε καλά την ελληνική αγορά πληροφορικής και επιλέξαμε στρατηγική συνεργασία με τηνEntersoft μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις λογισμικού στον χώρο των E.R.P. και των ολοκληρωμένων λύσεων. 


 

διεύθυνση : Λεωφόρος Βασ. Παύλου 59,  Βούλα,  16673 • Τηλέφωνο   : 216 700 3961 • e-mail : info@diastasis-it.gr • Ιστοσελίδα : www.diastasis-it.gr 

Κύλιση στην Αρχή
LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Customer Support Software