Γιατί να επιλέξω Διάστασις Πληροφορική;

     Επειδή ο ρόλος μας δεν σταματάει στο να εκπληρώσει το μηχανογραφικό σύστημα τον τυπικό του ρόλο. Η σωστή συνεργασία σημαίνει κέρδος για όλους. Το κόστος της μηχανογράφησης, πρέπει να γίνει επένδυση που θα ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές στην επιχείρησή σας.

 

Λίγα Λόγια για εμάς

Με συνεχή παρουσία στον χώρο της πληροφορικής από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι.

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα την ευθύνη της επιχείρησης σας στον τομέα της Πληροφορικής ή αν έχετε οργανωμένο τμήμα μπορούμε να συνεργασθούμε με τους ανθρώπους σας, για εξεύρεση της σωστής λύσης. Δουλειά μας είναι να αναλύουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε την αποδοτικότερη λύση για την επιχείρησή σας.

Η σωστή συνεργασία σημαίνει κέρδος για όλους. Το κόστος της μηχανογράφησης, πρέπει να γίνει επένδυση που θα ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές στην επιχείρησή σας.

Περισσότερα: Λίγα Λόγια για εμάς

διεύθυνση : Λεωφόρος Βασ. Παύλου 59,  Βούλα,  16673 • Τηλέφωνο   : 216 700 3961 • e-mail : info@diastasis-it.gr • Ιστοσελίδα : www.diastasis-it.gr 

Κύλιση στην Αρχή
LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Customer Support Software