Γιατί να επιλέξω Διάστασις Πληροφορική;

     Επειδή ο ρόλος μας δεν σταματάει στο να εκπληρώσει το μηχανογραφικό σύστημα τον τυπικό του ρόλο. Η σωστή συνεργασία σημαίνει κέρδος για όλους. Το κόστος της μηχανογράφησης, πρέπει να γίνει επένδυση που θα ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές στην επιχείρησή σας.

 

 

Η Entersoft Α.Ε. είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Ιδρύθηκε από πρωτοπόρους επιχειρηματίες και καταξιωμένα στελέχη που διαθέτουν εμπειρία πολλών δεκαετιών στον τομέα επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσιών. Η εταιρεία παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο.

 

Η εταιρεία είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία, την ελληνική εταιρεία Retail Link A.E. με εξαγορά που πραγματοποίησε το 2009, καθώς και εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο, Σερβία και Σαουδική Αραβία μέσω αντιπροσώπων. Διαθέτει ένα επιλεγμένο δίκτυο Πιστοποιημένων Συνεργατών, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη υποδομή για ποιοτική υλοποίηση και υποστήριξη του πελατολογίου της.

 

Χιλιάδες επιχειρήσεις, σε σχεδόν όλες τις κάθετες αγορές στηρίζουν τις καθημερινές εσωστρεφείς και εξωστρεφείς λειτουργίες τους στις καινοτόμες λύσεις της Entersoft ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους.

 

Αποστολή της Entersoft είναι η διαρκής παροχή τεχνολογικά προηγμένων και αξιόπιστων Πληροφοριακών Συστημάτων σε συνδυασμό με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία και η μέγιστη απόδοση των λύσεων που προτείνει και χρησιμοποιούν οι πελάτες της.

 

Η Entersoft, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που βλέπουν το πληροφοριακό τους σύστημα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θέλουν να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να ενισχύσουν την ανάπτυξη τους και να ενδυναμώσουν τα στελέχη τους με εργαλεία γρήγορης και αποτελεσματικής διαχείρισης και ανάλυσης της πληροφορίας. Στοχεύει στις δυναμικές εκείνες επιχειρήσεις, που μέσω της διαρκούς αξιοποίησης σύγχρονων δυνατοτήτων και ευελιξίας των συστημάτων λογισμικού, αναζητούν την τόνωση της εξωστρέφειάς τους και την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους.

 

Οι παράγοντες που συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχή εκπλήρωση των παραπάνω στόχων είναι:

  1. Η Τεχνολογική Πρωτοπορία των Προϊόντων. Η Entersoft πρωτοπορεί, όντας η μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει εξ’ ολοκλήρου υιοθετήσει τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα Microsoft® .NET για την ανάπτυξη πλήρους σειράς προϊόντων για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

  2. Οι Ποιοτικές Υπηρεσίες. Η εμπειρία της εταιρείας από την υλοποίηση εκατοντάδων έργων σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και η υποστήριξη χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο παρελθόν σε συνδυασμό με τη βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, διασφαλίζει την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες.

  3. Η Ποιότητα Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα στελέχη της Entersoft διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και στη φροντίδα των πελατών. Αποτελούν ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας που επενδύει διαρκώς στην ποιοτική αναβάθμιση των γνώσεών τους.

διεύθυνση : Λεωφόρος Βασ. Παύλου 59,  Βούλα,  16673 • Τηλέφωνο   : 216 700 3961 • e-mail : info@diastasis-it.gr • Ιστοσελίδα : www.diastasis-it.gr 

Κύλιση στην Αρχή
LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Customer Support Software