Γιατί να επιλέξω Διάστασις Πληροφορική;

     Επειδή ο ρόλος μας δεν σταματάει στο να εκπληρώσει το μηχανογραφικό σύστημα τον τυπικό του ρόλο. Η σωστή συνεργασία σημαίνει κέρδος για όλους. Το κόστος της μηχανογράφησης, πρέπει να γίνει επένδυση που θα ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές στην επιχείρησή σας.

 

Mec

Πλέον από τον Σεπτέμβριο, υποστηρίζουμε τα συστήματα πληροφορικής στο M.E.C. Παιανίας

Dataline

DataLine

Η συνεργασία μας με το πρώτο αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο της ECDL Hellas στην Σαλαμίνα,την DataLine,είναι πλέον γεγονός. Έχοντας ήδη 23 έτη καταξίωσης παραμένει πρωτοπόρος στην παροχή εκπαίδευσης σε παιδιά και ενήλικες.

Η μεταφορά της έδρας μας στα γραφεία της DataLine, σηματοδοτεί την είσοδο μας και στο χώρο της παροχής εκπαίδευσης.

Market In

Συμφωνία υποστήριξης σε επιμέρους θέματα πληροφορικής, οριστικοποιήθηκε, με την γνωστή ελληνική αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ "Μάρκετ Ιν".

mmmeat

Αναλάβαμε την υποστήριξη στον τομέα πληροφορικής, της εταιρείας πώλησης αλλαντικών και κρεάτων "Κυριακή Κακλέα & Σία Ε.Ε" με τον διακριτικό τίτλο "mmmeat!".

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το ΕRP της Entersoft στην έκδοση "EXPERT".

Ειδικά  για την λιανική πώληση θα χρησιμοποιήσει το ειδικό module "Retail" της Entersoft, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένα για πωλήσεις εντατικής λιανικής.

Γαιοδομή

Επιβεβαιώσαμε την συνεχεια της συνεργασίας με την "Γαιοδομή ΑΤΚΞΕ", με την νέα μας μορφή, κάνοντας μας την τιμή να είναι τυπικά ο πρώτος μας πελάτης.

Με την "Γαιοδομή" είχαμε μια μακρόχρονη συνεργασία η οποία συνεχίζεται με νέα μορφή

Περισσότερα Άρθρα...

διεύθυνση : Λεωφόρος Βασ. Παύλου 59,  Βούλα,  16673 • Τηλέφωνο   : 216 700 3961 • e-mail : info@diastasis-it.gr • Ιστοσελίδα : www.diastasis-it.gr 

Κύλιση στην Αρχή
LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Customer Support Software